Translate

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Γιατί αποφάσισα να γίνω δημοσιογράφος

  Το να ανακαλύπτει κανείς την προσωπική του αλήθεια, για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω του, είναι αρκετά δύσκολο. Γι’ αυτό επέλεξα να γίνω δημοσιογράφος.
     Η τέχνη της συγγραφής και η περιέργεια, με ώθησαν να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα με την προτροπή των γονιών μου. Παλαιότερα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα το κάνω αυτό και να που το έκανα. Βρίσκομαι τώρα εδώ μπροστά σας, προσπαθώντας να κερδίσω ό,τι μπορώ απ αυτήν την καινούρια για μένα εμπειρία.
     Ξεκίνησα κάνοντας ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο. Ασχολήθηκα με  τις ψηφιακές και αναλογικές μορφές τέχνης, μελέτησα την ιστορία τους και είχα φτάσει στο σημείο να δημιουργώ. Όμως, το χαμηλό επίπεδο εκμάθησης, η έλλειψη χρημάτων για τον εξοπλισμό και η αδιαφορία που συναντάμε στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας σε οδηγεί στην απογοήτευση και στο αίσθημα της ανικανότητας για να ανταπεξέλθεις. Όπως και το γεγονός ότι το πτυχίο της συγκεκριμένης σχολής  δεν σου παρέχει επαγγελματικά δικαιώματα. Ένα αβέβαιο μέλλον σε κυνηγά και εσύ πρέπει να τρέξεις με ότι σου έχει απομείνει για να σταθείς ξανά δυνατός και να ανοίξεις νέες πόρτες.
       Το ταξίδι αυτής της αναζήτησης με οδήγησε εδώ. Ακόμα κι αν τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα, που είναι το πιο πιθανό, δεν θα σταματήσω να κυνηγάω αυτό που αγαπάω.


   Πάντα θα γράφω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου