Translate

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Πολιτική Μαγειρική


                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





    Καλωσορίσατε στο καινούριο εστιατόριο ‘Φοιτητική Ψήφος’ του Ιόνιου Πανεπιστημίου, με πλήρης κάλυψη για όλες τις ανάγκες σας! Παρέχουμε 100% φροντίδα στον πελάτη και κάνουμε τα πάντα για να μην τον αφήσουμε δυσαρεστημένο...γιατί ως γνωστόν Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
      Το αποψινό σας γεύμα θα αναλάβουν οι σεφ υψηλής μαγειρικής, με ειδικότητα στο ανακάτεμα:
-          Γιώργος Παπανδρέου
   Αυτός ο καλλιτέχνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο να χρησιμοποιεί πράσινα λαχανικά και μια εκτίμηση στα μπρόκολα. Κάλλιστα θα είναι μια καλή επιλογή για τους χορτοφάγους φίλους μας. Κάθε πελάτης που γεύτηκε ένα πιάτο του, βέλαξε μετά από ευχαρίστηση.
-          Αλέκα Παπαρήγα
  Αν προτιμάτε τα πικάντικα φαγητά,αυτή είναι η καταλληλότερη δημιουργός τους. Λίγο πάπρικα, ντομάτα, τσίλι σας απογειώνουν σε μια φλογερή δοκιμασία γεύσεων που θα σας ξεσηκώσειΕίναι μια φωτιά στο κατεστημένο στης μαγειρικής.
-          Αντώνης Σαμαράς
    Ο μετρ της σούπας. Κολυμπίστε σε ένα ταξίδι άγνωστων γεύσεων παρέα με κρέας,λαχανικά και ότι βάζει το μυαλό σας. Τα πιάτα του είναι απλά λιτά κι απέριττα καθώς συνοδεύονται με ροκφόρ και πολλές τρύπες….Ταξιδέψτε το μυαλό σας σ’ένα κύμα γεύσεων.


                                                                             Μενού


1.ΠΑΣΠ

  Θέλετε να εκπορνευτείτε?Θέλετε να γλείφετε τους πάντες?Καλωσορίσατε στην ΠΑΣΠ!!Εδώ θα γίνεται το πιο αξιαγάπητο και δημοφιλές άτομο. Η παρέα μας θα σας ανταμείψει με καλή βαθμολογία και διεύκολυνση σε όλα τα διαδικαστικά προβλήματα! Οι καθηγητές μας θα σας βοηθήσουν να προχωρίσετε το όνειρο σας ένα βήμα πιο πέρα…Επιλέξτε μας!Τα πράσινα φωτάκια των κτηρίων μας θα σας ανοίξουν τα μάτια και εκεί σας παρέχουμε δωρεάν προφυλακτικά γιατί πάνω απ’όλα σημασία έχει η ΥΓΕΙΑ σας.
Αυτά λέμε εμείς οι αρχι-γλείφτες.

2.ΚΝΕ(Κι όλες οι παραπλήσιες στην ιδεολογία παρατάξεις)

      Αδέλφια μας, την έχετε δει καλλιτέχνες?Την έχετε δει ανταρσία? Προσθέστε μια τζίβα στο μαλλί σας και ακολουθείστε μας!Μαζί θ’ αράξουμε τα πετσιά μας στην Σπιανάδα και θα λικνιστούμε σε έθνικ ρυθμούς….Εμπρός για την νέα γενιά των χίππιζζζζ…Το νέο μας σύνθημα είναι:
                       Σύντροφοι στον αγώνα-Σύντροφοι και στον ΜΠΑΦΟ!!  
          Χαλαρά πράγματα και ψευτοαναρχία…ΕΤΣΙ για να γουστάρουμε και να την                                                                                                  δούμε κάπως κι εμείς!
      Υπενθύμιση: όποιος έρθει χωρίς τζίβα, όποια έρθει με δωδεκάποντο, είναι   κοινωνικά μη αποδεκτός-ή.Αυτά λέμε εμείς οι φιλελεύθεροι.

                   3.ΔΑΠ

      ????????


                    Είδος προς εξαφάνιση.
         Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τους επιζώντες.





      Συμμετέχετε κι εσείς ενεργά στις φοιτητικές εκλογές!
          Επιλέξτε ΤΩΡΑ για να ξέρετε τι μπορείτε να φάτε….


Κοκκινάκη Αθανασία-Υπατία
(Νάνσυ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου