Translate

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο Σουμάχερ "αναστήθηκε"



Ο Μίκαελ Σουμάχερ, πρώην πρωταθλητής της "Formula 1", συνήλθε απ' την κατάσταση κώματος στην οποία είχε περιέλθει.Τον διακόμισαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Bo (CHUV), το οποίο είναι στην Λωζάνη.

Ο Ντάσι Κρίσεν, που είναι εκπρόσωπος του νοσοκομείου, ανακοίνωσε: «Το CHUV ανέλαβε σήμερα το πρωί τον κ. Σουμάχερ». Στη συνέχεια, τόνισε: «Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Όπως και για κάθε ασθενή μας, επιθυμούμε να σεβασθούμε το ιατρικό απόρρητο και την ιδιωτική σφαίρα της οικογένειας».

Η γερμανική εφημερίδα “Blid” αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της ότι ο Σουμάχερ μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια του. Επιπλέον, η οικογένεια του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και όλους όσους έτρεξαν την μέρα του ατυχήματος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σουμάχερ «δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα» και έφυγε απ’ το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ το πρωί της Δευτέρας.

Ο Ζαμπίνε Κεμ, εκπρόσωπος της οικογένειας, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του και το νοσοκομείο δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει κάτι.

πηγή: protothema.gr

Διάφορα σχόλια στο "twitter" :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου